در سالیان ابتدایی رقابت گوگل و یاهو و بینگ و دیگر موتور جستجوها چندین الگوریتم ساده وجود داشت اما به مرور الگوریتم ها تکمیل و پیچیده تر شدند و برای راحتی کاربران و رسیدن به نتایج دقیق و معتبر تغییرات زیادی داشتند،و ما بیشتر در باره الگوریتم های گوگل صحبت میکنیم، الگوریتم های گوگل مجموعه از دستورالعمل ها و قانون های وضع شده توسط گوگل هستند که دائما در حال بهبود و تغییر هستند و مهمترین هدف از بروزرسانی و بهبود آنها ارائه بهترین نتایج جستجو به کاربران وب است.
پیشنهاد میکنیم برای اطلاع بیشتر از روشهای مختلف گرفتن بکلینک، مطلب زیر را بخوانید:
این نوع از محتوا به افزایش بازدید طبیعی وبسایت نیز کمک میکند.
این الگوریتمها از هوش مصنوعی برای درک بهتر جستجوهای کاربران استفاده میکنند.
حال این سئو کردن یک وبسایت شامل سئو داخلی، سئو خارجی و سئو فنی یا تکنیکال میشود.
وجود بعضی متا تگ ها برای یک سایت خیلی مهم است و گوگل درباره پشتیبانی متاتگها توضیحاتی را ارائه کرده است که من خلاصه آن را در لابلای آموزش عرض میکنم.
با تحلیل رقبا و پیدا کردن نقاط قوت و ضعف آنها برای سایت خودتان استراتژی مناسبی پیاده کنید و رتبه سایت خود را در موتورهای جستجو بهبود بخشید
وضعیت کراول را به طور مداوم بررسی کنید و افزایش یا کاهشهای ناگهانی را تحت نظر داشته باشید.
گوگل همچنین یک منبع جامع برای کمک به درک دسترسی رباتهای جستجو به کدهای جاوا اسکریپت در وبسایتها دارد. این منبع که لینک آن در ادامه آمده است، به شما کمک میکند که مشکلات مرتبط به جستجو این زمینه را حل کنید.
به همین دلیل، بهبود لینکسازی داخلی و خارجی میتواند به کراول شدن، ایندکس آموزش سئو تکنیکال سایت شدن و قابلیت رتبهبندی وبسایت شما کمک کند.
سئو فنی به فرآیند بهینهسازی وبسایت به منظور بهبود وضعیت ایندکس سایت و خزش خزندههای گوگل در سایت، گفته میشود. به عبارت دیگر؛ اگر به دنبال افزایش سرعت ایندکس مطالب سایت در گوگل هستید، یکی از کارهایی که باید انجام دهید این است که وضعیت تکنیکال سئو وبسایت خود را بررسی کنید.
با توجه به اینکه تعداد زیادی از کاربران اینترنت، از تلفن همراه خود استفاده میکنند، عجیب نیست که بهینه بودن سایت برای تلفنهای همراه، یکی از فاکتورهای مهم سئو تکنیکال باشد.
در غیر این صورت مسئله محتوای تکراری (محتوای یکسان با چند آدرس) آسیب زیادی به سئو سایت وارد میکند.
«مرضیه ترابی» دانشآموخته مقطع کارشناسی مترجمی زبان انگلیسی است. فعالیتهای کاری او در زمینه ترجمه، آموزش و بازاریابی دیجیتال بوده و در حال حاضر، مطالب بخش بازاریابی دیجیتال مجله فرادرس را مینویسد.